Nieuw in de Tielekeshoeven in Rosmalen!

 

Opening Kinderboekenhotel Tielekeshoeven

Officiële opening op

donderdag 21 oktober 2021 

om 16:00 uur

 

Wethouder Mike van der Geld opent op donderdag 21 oktober de eerste kinderboekenminibieb in Rosmalen: Kinderboekenhotel Tielekeshoeven.

Kom allemaal naar de feestelijke opening! Alle mee-makers, alle kinderen én hun (groot)ouders, alle wijkbewoners, alle minibiebhouders en wie zich nog meer geroepen voelt. Kom op 21 oktober naar de Tielekeshoeven!

 

Poëzierestaurant

We toveren het plein tegenover Tielekeshoeven 1 t/m 6 om tot poëzierestaurant! Hier worden jullie samen met de wethouder feestelijk ontvangen.

Op de menukaart staan een aantal smakelijk stukjes poëzie. Na dit heerlijke maal zal de wethouder de officiële openingshandeling verrichten.

Neem een kinderboek mee

Een vraag aan alle kinderen: neem één kinderboek mee om in de kinderboekenminibieb te zetten. Dit kun je doen aan het eind van het officiële gedeelte.

Bloembollen

Na de opening planten we met jullie, rondom het Kinderboekenhotel Tielekeshoeven, een heleboel bloembollen. Dan is het in het voorjaar weer feest!

 

Boeken logeren in het Kinderboekenhotel

De naam voor deze nieuwe blikvanger in de wijk: Kinderboekenhotel Tielekeshoeven. Het idee: kinderboeken komen logeren in het kinderboekenhotel om daarna weer verder te zwerven en op reis te gaan met een andere lezer. Iedereen mag een kinderboek komen halen of ruilen. En natuurlijk kun je een boek ook komen (terug)brengen. Want: 

Wat is er leuker dan delen?