Boekenlegger Rosmalen

 

Al 5000 boekenleggers verspreid

In juli 2018 verscheen de eerste versie van de minibieb-boekenlegger van Rosmalen. Jeroen van Lente had toen net zijn boekenkastje gemaakt en aan zijn schutting gehangen. Hij zocht uit welke minibiebs er nog meer waren in Rosmalen. Graag wilde hij deze biebjes met elkaar verbinden. Om dat te bereiken leek het hem een goed idee om een boekenlegger te maken met alle adressen erop. In 2018 vond hij er 8 en vroeg deze minibiebhouders of ze op de boekenlegger wilden staan. Iedereen was enthousiast. De eerste boekenlegger was een feit. 

Op de tweede versie staan al 20 adressen! En op dit moment zijn er alweer een heel stel bijgekomen. De voorraad is bijna op dus een derde boekenlegger komt er zeker.

Op dit moment ben ik bezig met de nieuwe versie van de boekenlegger, met 40 minibieb-adressen! En waarschijnlijk komt er een aparte versie voor Den Bosch.

Heb jij ook een minibieb?

En sta je nog niet op de site en op de boekenlegger?

Mail ons !  Dan komt jouw minibieb er bij de volgende editie ook op te staan!

Den Bosch

We zoeken met name ook minibiebs in Den Bosch. Graag willen we ook boekenleggers maken voor Den Bosch als geheel of misschien per deel van de stad. Heb je een minibieb in Den Bosch? Laat het ons weten!